RecruitCamp by Pauwels Consulting | Recruit Camp Quiz - Get the job!
Heb jij de recruitment skills die wij zoeken? Test jouw kennis en recruiter talent met onze leuke quiz! Deed je het goed? Schrijf je in want jij maakt op de job!
recruit camp, recruiter, job, recruitcamp, bootcamp, job recruiter, recruitment consultant, vacature recruiter, quiz recruitment, quiz recruiter
14471
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14471,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Als recruitment consultant maak je elke dag wel iets nieuws mee: heel strakke deadlines die voortdurend veranderen, vreemde mensen, grappige interviews, teleurgestelde collega's, professional matchmaking, voldongen feiten, loonsonderhandelingen, saaie procedures, (niet zo) nuttige meetings 🙂 - Wij willen weten hoe jij omgaat met deze situaties!

1.

Je ontvangt van je belangrijkste klant het nieuws dat hij op zoek is naar een expert voor een tijdelijk project. Hij verwacht dat je aan het einde van de week al goede kandidaten kan voorstellen. Helaas ontbreekt het je aan de nodige kennis om echt te kunnen doorgronden waarover het project gaat. Het oogt allemaal heel technisch en gecompliceerd. Hoe ga je te werk om deze strakke deadline toch te halen?

2.

Je had vorige week een leuke babbel met een kandidate. Tijdens een gesprek gaf ze jou 2 referenties door van mensen die nauw met haar samenwerkten in een eerdere job. Je neemt graag eens de proef op de som en belt deze mensen op. De eerste referentie geeft mee dat jouw kandidate een heel toffe dame is, maar wel een aantal projecten niet op tijd afgewerkt kreeg. Een tweede referentie geeft mee dat de kandidate snel uitgekeken was op haar toenmalige job en de andere leden van het team uit verveling veelvuldig stoorde. Wat doe je?

3.

Het is middagpauze en alle collega’s zijn vertrokken om te gaan eten. Bram zit tijdens de middagpauze helemaal alleen aan zijn bureau. Hij was al de hele ochtend opmerkelijk stil. Lisa vertelde jou dat ze deze ochtend een woordenwisseling had met bram en dat hij zich toen zeer onredelijk gedroeg. Wat ga jij doen?

4.

Je hebt een kandidaat voorgesteld bij een klant en de klant wil je kandidaat dolgraag ontmoeten voor een gesprek. Je belt meteen je kandidaat op met het goede nieuws. De kandidaat is blij met dit nieuws, maar geeft wel eerlijk mee dat hij net een heel aantrekkelijk salarisvoorstel kreeg van een ander bedrijf. Zelf zien we geen ruimte om financieel dit voorstel te overtreffen. Hoe overtuig je de kandidaat om toch te kiezen voor Pauwels Consulting?

5.

Je werkt nu 1 week bij pauwels consulting. Je merkt dat er een aantal bedrijfseigen processen verbeterd kunnen worden en je hebt een geniaal idee. Wat doe je?

6.

Netwerken, contacten leggen, een babbeltje slaan, contactgegevens uitwisselen. Een recruitment consultant is echt wel een professionele matchmaker.
Je komt op een netwerkevent van het bedrijf. Een ruimte vol consultants die met elkaar in gesprek zijn. Welke move maak je om de avond te starten?

Naam
E-mail